фокуси

Начало | фокуси | Магически трик с банан и нинджа хватки

Магически трик с банан и нинджа хватки

Аз детето | 2020-04-28

Магически трик с банан и нинджа хватки

Научете този интересен магически трик, чрез който ще можете да разрежете банан на парчета без дори да обелите кората. Използвайки няколко ултратайни нинджа движения ще впечатлите всички. Този трик е много лесен и не изисква почти никаква подготовка, а и публиката ще остане много доволна от него, защото след невероятния фокус ще има и малка почерпка с банан.

За фокуса ще ви трябват:
банан
конец
игла

Какво се прави:

Преди да представите фокуса пред публиката, вденете в иглата конец. След това промушете банана на няколко места с конеца и иглата, така че да се разреже на толкова парчета, колкото ще е публиката ви.

Важно е преди фокуса да не забравите да махнете иглата и конеца от банана.

По време на представянето пред публика вземете банана и обяснете, че с няколко магически нинджа движения ще го разрежете на вкусни парчета. След това го поставете на маса или друга плоска повърхност и направете няколко движения по целия банан, подобни на тези, които правят каратистите, когато искат да разбият тухли с ръце. Но го направете много по-леко, съвсем леко докосвайте банана. След това подайте банана на някого от публиката и му кажете да го обели. Голяма изненада очаква всички.

Почерпете се с вкусния банан и помнете, че никой фокусник не разкрива тайните си, колкото и да го молят. :-)



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град